Actuele projecten

 

Zakelijk leider/muziekprogrammeur

ProJazz werd opgericht in de zomer van 2011 en is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot dé jazz organisatie voor hedendaagse jazz in Den Haag. Er wordt intensief samengewerkt met een groot aantal podia en festivals in de stad. De kernpodia van ProJazz zijn: PAARD/Paardcafé, Zuiderstrandtheater/Nieuwe Kerk, In het Koorenhuis, de Haagse Cultuurankers en Musicon.

logo_ZHF_rgb_300dpi_1024x682px

Eindcoördinator

Al 40 jaar is het Prins Hendrikplein in Den Haag ieder jaar het toneel voor muziek, straattheater, kinderactiviteiten en gezelligheid, voor en door bewoners van het Zeeheldenkwartier. Vijf dagen lang vieren we dat het Zeeheldenkwartier een heerlijke plek is om te wonen, te werken, te leven. Klein maar groots!

Eigenaar

     Winkel voor 2e hands vinyl en vintage audio,  gevestigd in een prachtig historisch pand midden in het centrum van Den Haag.

Voorzitter

Jazz070 is een initiatief van ProJazz, Zuiderstrandtheater, Paard van Troje, het Koninklijk Conservatorium en wordt ondersteund door de gemeente Den Haag.

  Voorzitter

Klein groot festival overleg. Platform voor niet-commerciële festivalorganisaties in Den Haag, een initiatief van het Zeeheldenfestival.